Mr Lothar

Striptease- ja extremetaiteilija

MrLothar.fi

Striptease- ja extremetaiteilija


Etusivu Rekisteröidy Kirjaudu
Albumilista Uusimmat lisäykset Uusimmat kommentit Katsotuimmat Suosituimmat Omat suosikit Haku
Käyttösopimus
Vaikka sivuston MrLothar.fi ylläpito yrittää poistaa kaiken sopimattoman materiaalin sivustolta niin nopeasti kuin mahdollista, sen on mahdotonta tarkistaa jokaista lisäystä. Ymmärrät siis, että sivuston viestit ja kuvat ovat käyttäjien mielipiteitä ja näkemyksiä (lukuunottamatta ylläpidon lisäyksiä), eikä ylläpitoa voida asettaa niistä vastuuseen.

Sitoudut olemaan lähettämättä mitään loukkaavaa, säädytöntä, mautonta, herjaavaa, vihamielistä, uhkaavaa, seksuaalisesti suuntautunutta tai mitään muuta materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Hyväksyt, että ylläpidolla ja moderaattoreilla on oikeus poistaa tai muuttaa mitä tahansa materiaalia miten sen parhaaksi näkevät. Käyttäjänä hyväksyt, että lähettämäsi tieto tallennetaan tietokantaan. Tietoa ei lähetetä kolmansille osapuolille ilman lupaasi, mutta ylläpito ei ole vastuussa mahdollisista tietomurroista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoa koneellesi. Evästeiden tarkoitus on ainoastaan helpottaa sivuston käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain rekisteröintitietojen varmistamiseen ja salasanan lähetykseen.

Klikkaamalla 'Hyväksyn' hyväksyt nämä ehdot.